Webwinkel
» «

Voetballegends E-magazine

Prijs: € 3,50 (incl. BTW én bestel/transactiekosten)

Beste Voetballegends volgers,

Over een paar dagen begint in Rome het Europees Kampioenschap voetbal met de openingswedstrijd tussen Turkije en Italië. Vier weken lang kan er weer volop genoten worden van wereldsterren zoals Mbappe, Ronaldo, Lukaku en Memphis. Veel voetballiefhebbers hebben echter heimwee naar het voetbal zonder Russische en Chinese miljardairs, miljoenen transfers enz. kortom heimwee naar het voetbal zoals het vroeger was.

Al meer dan 10 jaar besteedt Voetballegends via haar website én social media kanalen (Facebook, Twitter & Instagram) aandacht aan legendarische voetballers én oude verenigingen die het Nederlands voetbal hebben groot gemaakt. Daarnaast verschenen in de afgelopen jaren de herdrukken van de Kick Wilstra stripverhalen én bracht Voetballegends met veel succes historische scheurkalenders uit van FC Volendam, Abe Lenstra, AZ en Faas Wilkes.

Het is nu tijd voor iets nieuws en daarom komt Voetballegends als eerste met een digitaal E-Magazine. Vanaf juni 2021 verschijnen we met minimaal 4 nummers per jaar met 2 extra themanummers. U kunt zelf kiezen tussen een scroll-versie óf voor een blader-versie (let op: na aankoop van het E-Magazine is de blader-versie te benaderen door te klikken op de link rechts bovenaan de cover). Per nummer ca. 40 pagina's gevuld met verhalen over legendarische- voetballers, elftallen, verenigingen, wedstrijden én als extra 2 a 3 geïntegreerde voetbal video's. Maar ook terugkerende rubrieken zoals columns van Frans Hoek én Rob van Vuure, verhalen van sporthistoricus Jurryt van de Vooren, dé voetbalherinnering van een bekende persoon uit de voetbalwereld én de historische VL Quiz.

Met het oog op het nadere EK voetbal bevat dit eerste nummer uiteraard een aantal Oranje getinte artikelen. Zo blikken wij onder andere terug op de eerste EK eindronde waar het Nederland elftal aan heeft deelgenomen. Een greep uit dit eerste nummer:

  • Oranje en het verloren EK'76
  • Het favoriete Oranje elftal van Johan Cruijff
  • Dé voetbalherinnering van Kees Jansma
  • De historie van Roda JC
  • De bedenkers van de buitenspelval Hans Tetzner en Harry Dénis
Goede inhoud is nooit gratis, daarom vragen wij een bijdrage die u op een makkelijke manier vooraf kunt betalen via betaalsysteem Linkpay. U klikt op de 'bestel link' bovenaan de pagina of hier. Na het invullen van naam, adres en e-mail gegevens selecteert u de betreffende bank om uiteindelijk te betalen via iDeal. Na de betaling aan Kortewater/Voetballegends BV belandt u op een landingspagina waar direct het Voetballegends E-Magazine én de factuur kan worden gedownload. Daarnaast ontvangt u deze factuur én de downloadlink naar het E-Magazine óók via een bevestigingsmail in de inbox van het opgegeven e-mailadres.

Met de opbrengst willen wij de medewerkers - op termijn - een reële vergoeding kunnen betalen. Dit eerste nummer kost slechts € 3,50,-. Dit bedrag is inclusief € 0,29 BTW én € 1,74 aan betaal-, bestel- en transactiekosten. U kunt bovendien kiezen tussen of een scrollversie of (via een link op de cover van de scrollversie) voor de bladerversie!

Wij houden van voetbal en hebben dit 1e nummer met plezier gemaakt, we hopen dat u met net zo veel plezier dit nummer zult lezen. We horen graag wat u van het eerste nummer vindt en mocht u nog vragen of ideeën hebben, laat het ons weten via emailadres: info@voetballegends.nl.

Met vriendelijke groeten,
Cees van Nijnatten


© Voetballegends 2022