Volendam Voetbalkalender 2018

Een scheurkalender 365 dagen alléen over FC Volendam: meer dan 700 foto’s, cartoons, ontroerende herinneringen,  tragedies en triomfen, de heen en weer, de internationals, de bijnamen, de talloze anekdotes. Een jaar lang elke dag op voor- en achterkant, met veel  datum-gerelateerde gebeurtenissen (debuten, overlijden, historische doelpunten) en heel veel  unieke foto’s.

Met gastbijdragen van o.a. : Pier Tol, Willem van Hanegem. Sjaak Swart, Arnold Mühren, Wim Jonk., Keje Molenaar, Bert van Marwijk, Guus Hiddink, Ron de Rijk. Jan Smit, Frank Kramer, Frank Berghuis, Joost Prinsen, Mona Keizer, Wim Kras, Jeroen Verhoeven, Kees Jansma, Henk Kras, Frans Hoek, Misha Salden, Ben Steur, Fred Grim, Roelof Luinge, Hugo Hovenkamp, André Ooijer, Co Adriaanse enz.

Samenstelling en redactie Cees van Nijnatten, Cor Tol, Rob van Vuure vormgeving Jan Scholtus
scheurkalender 644 blz., dubbelzijdig bedrukt,  12,5 x 16,8 cm, full colour,  prijs € 14,95 (excl. bijdrage verzendkosten)


Direct bestellen
Voetballegends Scheurkalender 2018

Het kon niet uitblijven. Na het succes van de nostalgische voetbalscheurkalender 2017 (uitverkocht!), ligt vanaf nu de kalender-2018 in de winkel. Op veler verzoek! Een jaar lang elke dag op voor-en achterkant een déjà-vu. Zo’n 700 foto’s, cartoons, anekdotes, ontroerende herinneringen. Veel datum-gerelateerde gebeurtenissen (debuten, overlijden, historische doelpunten, finales, de éerste gele kaart, de eerste wedstrijd zonder publiek). Met de uitgebreide thema’s Familie en WK. Met zelden vertoonde foto’s.

Met 32 gastbijdragen, o.a. van Freek de Jonge, Guus Hiddink, Frits Barend, Joost Prinsen, Willem van Hanegem en Christiaan Ruesink (hoofdredacteur VI)

Nu scoren, voordat-ie weer uitverkocht is!

Samenstelling en redactie Cees van Nijnatten, Rob van Vuure vormgeving Jan Scholtus
644 blz., dubbelzijdig bedrukt, 12,5 x 16,8 cm, full colour, prijs € 14,95
(excl. bijdrage verzendkosten)


Direct bestellen
Voetbalmemories Scheurkalender 2017

Voor de nostalgische voetballiefhebber ide Voetbalmemories Scheurkalender 2017 een  kalender vol met prachtige fotos, schitterende anekdotes, memorabele doelpunten, historische spelers en verenigingen. Met speciale bijdragen van Kees Jansma, Jack van Gelder, Jan Mulder, Theo Maassen, Mart Smeet en vele anderen. Een mooi Sinterklaas en Kerst cadeau voor iedereen die van voetbal houdt.

Voetbalmemories Scheurkalender 2017
740 bladzijden full colour, 2 zijdig bedrukt
verkoopprijs € 14,95

uitgave Voetballegends (i.s.m. uitgeverij De Kring)


De Voetbalmemories Scheurkalender 2017 is helaas uitverkocht!
Kick Wilstra Deel 1

De eerste Kick Wilstra strip verscheen in 1949 in de Ketelbinkiekrant, getekend door Henk Sprenger. Met Kick Wilstra creeert Sprenger een voetballer die de kwaliteiten van Kick Smit, Faas Wilkes en Abe Lenstra in zich verenigt. Een voetbalheld die tot dan toe alleen in jongensdromen voorkwam. De beroemde stripboekjes uit begin jaren 50 zijn in 2014 opnieuw verschenen in een extra dik gebonden boek (500 blz) verschenen: Kick Wilstra de Wondermidvoor deel 1 (Inmiddels is Kick Wilstra deel 1 uitverkocht !).

De avonturen van Kick Wilstra, de wonder-midvoor deel 1
auteur Henk Sprenger
strips deel 1 t/m 9 met extra een inleiding (ca. 50 blz.) van Kees Volkers
verkoopprijs € 24,50 
uitgave Voetballegends en Stokerkade
ISBN 9789079156009


De Kick Wilstra Deel 1 is helaas uitverkocht!
Kick Wilstra T-shirt

Voor alle echte Kick Wilstra liefhebbers is naast de twee boeken ook een exclusief Kick Wilstra t-shirt gemaakt in een beperkt aantal exemplaren in samenwerking met COPA Football (maten: S, M, L en XL ) verkoopprijs € 29,95.
Samen met de boeken een fijn cadeau voor alle vaders, opa s en iedereen die van voetbal houdt, alleen te koop bij Copa en in de Voetballegends webwinkel!


De Kick Wilstra T-shirt is helaas uitverkocht!
Kick Wilstra Deel 2

Na het grote succes van Kick Wilstra deel 1 (najaar 2014) is ook het tweede deel van Kick Wilstra De Avonturen van de wonder-midvoor verschenen. Tien jaar lang, tot 1959, bracht Kick Wilstra kleur in het leven van menige schooljongen, in een tijd waarin televisie nauwelijks bestond en de gezagsverhoudingen nog duidelijk waren. Een tijd ook waarin "Betaald Voetbal" schoorvoetend zijn intrede deed in Nederland, een periode uit de voetbalgeschiedenis die in de strip veel aandacht krijgt!

Opnieuw een prachtig gebundelde heruitgave van de stripboekjes jaren 50 (nu deel 10 t/m 18). In origineel oblong formaat met extra een complete strip 50 blz. in full colour. Nu slechts € 17,50 (incl. verzendkosten) in plaats van € 24,50.


De avonturen van Kick Wilstra , de wonder-midvoor deel 2
auteur Henk Sprenger
strips deel 10 t/m 18 met extra een complete strip (ca. 50 blz) in kleur!
verkoopprijs € 24,50
uitgave Voetballegends en Stokerkade
ISBN 978907915628


Direct bestellen
  Bronnen | Disclaimer | Wat is Voetbal Legends? |